Naurujoogaa ryhmille

Naurua luonnossa

Naurua luonnossa on rentouttava ja riemastuttava retki puhtaassa luonnossa. Retken aikana tehdään ohjatusti erilaisia nauruharjoituksia ja syvähengityksiä, jotka aktivoivat kehon naurulihaksia ja puhdistavat keuhkoja. Nauraminen edistää säännöllisesti harjoitettuna psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Naurua luonnossa retkellä puhdas luonto ja ilma vahvistavat naurujoogan terveysvaikutuksia. Retken aluksi tehdään lämmittelyharjoituksia ja lopussa yhteinen vapaanauru ja loppurentoutus. Retken aikana kävellään muutama sata metriä helpohkoa kansallispuiston polkua. Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta naurujoogasta. Varaa mukaasi avoin mieli ja säänmukainen rento ulkoiluasu- ja jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo. 


Naurujoogaa sisätiloissa 

Naurujooga on loistava rentoutusharjoitus kokousten tai seminaarien lomaan! Lyhytkin naurutuokio tuo hyvää oloa, mielihyvää ja ilo. Säännöllinen nauraminen parantaa elämänlaatua: nauraminen alentaa stressiä, tuottaa hyvänolon hormoneja, tehostaa sydämen toimintaa ja laskee verenpainetta. Se on tehokas aerobinen harjoitus sydämelle ja keskivartalon lihaksille ja se tehostaa myös hengitystä. 

Naurujoogassa yhdistetään nauru ja syvähengitysharjoitukset. Naurujoogatuokiossa lämmitellään, tehdään nauruharjoitteita ja syvähengityksiä ja lopuksi rentoudutaan. Nauramisen hyvää tekevä vaikutus näkyy heti ja se kestää jopa päiviä!

Ota yhteyttä

Koomikko Hanna Kurvi

Puhelin +358 50 3788209

Sähköposti hanna.kurvi@gmail.com